Leave Your Message
Batterikvalitetskontrol

Nyheder

Batterikvalitetskontrol

2024-08-01

Bestem livscyklussen for et produkt, ud over prisen, det vigtigste er kvaliteten af ​​produktet, et produkt af god kvalitet, det vil altid blive modtaget af forbrugerne som. I dag vil jeg gerne dele vigtigheden af ​​det indbyggede batteri i produktbatteriet for produktet.
Batteri er en kernekomponent i produktet, mange producenter bruger ofte genbrugte batterier af dårlig kvalitet for at spare omkostninger, og disse genbrugte batterier medfører ofte fejl i produktet eller fører endda til sikkerhedsulykker.


Voreselektrisk spin scrubber, elektriske mopper og andre produkter bruger splinternye batterier i A-klasse, og vi tester også batterierne gennem professionelt batteritestudstyr for at sikre, at alle elektriske rengøringsbørster, vi producerer, er kvalificerede, så brugerne kan bruge den elektriske skrubber til rengøring af gulve , badeværelser, badekar og bringe stabilitet, når de bruges.

Batterikvalitetskontrol1.png

 

Lad mig introducere batteritestprocessen på vores fabrik:


I: Detektionsstandardindhold


1.1 Detektionsstandard:Når batterimaterialet når til lageret, skal IQC være ansvarlig for implementeringen af ​​bestemmelsen af ​​kvalitetsbetingelser. I henhold til den nationale standard (GB/T 2828.1-2012-dokument) prøveudtagningsmetode skal du tegne den tilsvarende mængde. I henhold til standarden i specifikationen skal du bruge det tilsvarende værktøj eller udstyr til at teste batteriet mod.

Detektion standard content.png

 

1.2 Detektionsindhold: inklusive størrelse, vægt, kapacitet, intern modstand, spænding og om opladning og afladning er normal.


1.3 Testværktøjer: inklusive skydelære, elektroniske vægte, multimetre, batteriintern modstandstester, opladnings-/afladningstester og så videre.


II. Måden at håndtere inspektionsresultaterne på:


1. Accept: Efter IQC-verifikation, antallet af ikke-overensstemmende produkter i overensstemmelse med AQL-værdien for accept af vandretningslinjer for at bestemme accept, IQC-stempel "IQC PASS Chapter" på materialeetiketten for kvalificerede materialer og underrette lageret at modtage varer på lageret.


2. Afvisning: Antallet af ikke-overensstemmende produkter overstiger den tilladte acceptretningslinje, og IQC vil udstede "IQC Unqualified Abnormal Label".


3. Sæt fast på de ukvalificerede materialer, og ukvalificerede materialer flyttes til det ukvalificerede område.


4. Laboratorieprøvetagning vedtager også den nationale standard prøvetagningsmetode, i henhold til produktspecifikationen, ydeevnen af ​​batteritesten. Tests inkluderer batteriafladningshastighed, cykluslevetid, overopladnings- og overafladningstest, kortslutningstest og så videre. Alle de udtagne batterier, laboratoriet sammenlignet med de indgående materialetestdata, den samme omfattende test af batteriet for at sikre batteriets kvalitet.


5. Før forsendelse vil kvalitetsinspektionsafdelingen teste batterikvaliteten igen med fokus på, om batteriets ladestrøm er kvalificeret, om overspændingsbeskyttelsesspændingen og lavspændingsbeskyttelsesspændingen er korrekte eller ej, for strengt at garantere batteriets kvalitet og sikkerhed.

Måden at håndtere inspektionsresultaterne på.png

Batterikvalitetskontrol.png

 

Ovenfor er vores fabriks testmetode for batterier.


Vi har udviklet og produceretelektrisk spin scrubberi op til 7 år, og vi har givet brugerne produkter af høj kvalitet, og fremragende kvalitet er altid det første sted på vores fabrik.

Selskab:Dongguan Zhicheng Chuanglian Technology Co., Ltd

Mærke:Goodpapa

Adresse:6. sal, blok B, bygning 5, Guanghui Zhigu, nr. 136, Yongjun Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong-provinsen, Kina

Websted: www.dgzccl.com/ www.zccltech.com / www.goodpapa.net

E-mail:info@zccltech.com

ZCCL.png