Leave Your Message
Hvordan vælger man en højkvalitets rengøringsbørste?

Nyheder

Hvordan vælger man en højkvalitets rengøringsbørste?

2024-03-25

Ved du, hvordan du vælger en høj kvalitetelektrisk rensebørste ? Her er nogle metoder til reference:


1. Når du vælger et børstehoved, skal du overveje typen af ​​rengøringsoverflade og brugsscenariet. For eksempel: Hvis du skal rense glasset, kan du vælge bløde børster for bedre at tilpasse sig glassets form og tekstur. Skal du rense hårde overflader, kan du vælge stive børster for at fjerne snavs mere effektivt.


2.Hvis du har brug for at rengøre høje steder ofte eller har brug for at holde rengøringsværktøjet i længere tid, anbefales det at vælge et længere og god kvalitetshåndtag for at give bedre greb og holdbarhed.


3.Vælg stærke så meget som muligt, så du kan rense med mindre indsats.

Sådan vælger du en højkvalitets rengøringsbørste.png

ZCCL Tech er specialiseret ielektriske rensebørster i 7 år. Der er mange produkter i vores virksomhed, og der er 6 børstehoveder til udskiftning, som du kan vælge et efter forskellige scener. Det er værd at nævne, at den er IPX7 vandtæt til børstehovederne. Og længden kan justeres efter dine behov. Derudover er vores produkts drejningsmoment med en kraftig motor op til 35 Kgf.cm, og den stærke rotationshastighed gør det umuligt for snavs og bakterier at gemme sig, hvilket giver dig et rent og ryddeligt opholdsmiljø. Desuden er vores produkters driftstid over 45 minutter, og de har også en kort opladningstid på 3 timer, så du ikke skal vente for længe. Sidst men ikke mindst kører de med en lyddecibel på mindre end 70, så du komfortabelt kan nyde din rengøringstid derhjemme.


Så hvorfor ikke tage vores produkter i betragtning? For at lære mere om vores produkter, besøg venligst vores officielle hjemmeside.


Selskab:Dongguan Zhicheng Chuanglian Technology Co., Ltd

Adresse:6. sal, blok B, bygning 5, Guanghui Zhigu, nr. 136, Yongjun Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong-provinsen, Kina

Websted:www.dgzccl.com/ www.zccltech.com / www.goodpapa.net

E-mail:info@zccltech.com

ZCCL.png