Leave Your Message
Hvordan velge en høykvalitets rengjøringsbørste?

Nyheter

Hvordan velge en høykvalitets rengjøringsbørste?

2024-03-25

Vet du hvordan du velger en høy kvalitetelektrisk rengjøringsbørste ? Her er noen metoder for referanse:


1. Når du velger et børstehode, må du vurdere typen rengjøringsflate og bruksscenarioet. For eksempel: Hvis du trenger å rengjøre glasset, kan du velge myk bust for bedre å tilpasse seg glassets form og tekstur. Hvis du trenger å rengjøre harde overflater, kan du velge stiv bust for å fjerne smuss mer effektivt.


2.Hvis du trenger å rengjøre høye steder ofte eller trenger å holde rengjøringsverktøyet lenge, anbefales det å velge et lengre håndtak av god kvalitet for å gi bedre grep og holdbarhet.


3. Velg kraftige så mye som mulig slik at du kan rengjøre med mindre innsats.

Hvordan velge en høykvalitets rengjøringsbørste.png

ZCCL Tech er spesialisert påelektriske rengjøringsbørster i 7 år. Det er mange produkter i vårt selskap, og det er 6 børstehoder for erstatning, som du kan velge en i henhold til forskjellige scener. Det er verdt å nevne at den er IPX7 vanntett for børstehodene. Og lengden kan justeres etter dine behov. I tillegg, med en kraftig motor, er produktets dreiemoment opptil 35 Kgf.cm og den sterke rotasjonshastigheten gjør det umulig for smuss og bakterier å skjule, noe som gir deg et rent og ryddig bomiljø. Dessuten kjører produktene våre over 45 minutter og de har også en kort ladetid på 3 timer, så du slipper å vente for lenge. Sist men ikke minst kjører de med en lyddesibel på mindre enn 70, slik at du komfortabelt kan nyte rengjøringstiden hjemme.


Så hvorfor ikke ta produktene våre i betraktning? For å lære mer om produktene våre, besøk vår offisielle nettside.


Selskap:Dongguan Zhicheng Chuanglian Technology Co., Ltd

Adresse:6. etasje, blokk B, bygning 5, Guanghui Zhigu, No.136, Yongjun Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong-provinsen, Kina

Nettstedet:www.dgzccl.com/ www.zccltech.com / www.goodpapa.net

E-post:info@zccltech.com

ZCCL.png